top of page

WAXEN + VERVEN

200A1123а.jpg

Vind je het lastig om de juiste vorm in jouw wenkbrauw te krijgen? Wil je ze wat strakker, voller of gewoon totaal iets anders? Is het misschien zelfs de eerste keer dat je je wenkbrauwen laat doen? Dan is waxen en verven de juiste keuze voor jou.

 

Bij deze behandeling verven wij de donshaartjes mee die met het blote oog niet te zien zijn. Door middel van meten, verven, ontharen en stylen, creëren wij de perfecte wenkbrauw.

 

De verf blijft tot 4 weken op de haartjes zitten. Wil je nog langer plezier van je gestylde wenkbrauwen? Kies dan voor waxen + henna, daarvan geniet je tot wel 6 weken van prachtige brows!

NATUURLIJKE & VOLLE WENKBRAUWEN

Bij Brow Bar Almere houden we van super natuurlijke wenkbrauwen. We blijven daarom ook zo dicht mogelijk bij de huidige vorm en houden de wenkbrauwen zo vol mogelijk. We bespreken samen hoe intens de kleuring mag zijn. We laten je constant kijken in de spiegel zodat je altijd tevreden de deur uit gaat!

IMG_1646.heic
IMG_8151.heic
IMG_6333.heic

1. INTAKE

We bespreken al jouw ervaringen en wensen, kijken naar wat het beste bij jou gezicht past en geven advies. We tekenen de wenkbrauwen helemaal uit en laten je precies zien welke vorm het wordt. Ook bespreken we de kleur die je graag wilt zodat deze nooit te donker of te licht is. (We hebben meerdere kleuren!).

2. WAX, TWEEZE & TINT

We halen de haartjes weg met soft wax. Dit is het meest zacht voor je huid. Vervolgens verwijderen we de kleinste haartjes met een pincet. We brengen de verf aan met onze speciale verftechniek en laten deze intrekken totdat we de gewenste kleur hebben. 

3. FINISHING TOUCH

We brengen altijd een natuurlijk make-upje aan. Hierbij gebruiken we een brow pencil, brow soap of gel en highlighter. Als je het leuk vindt kun je meekijken met het spiegeltje hoe je dit zelf ook gemakkelijk kunt doen. 

4300+
TEVREDEN KLANTEN

DSC04614.JPG

155+
GOOGLE REVIEWS

7+
JAAR ERVARING

BROW LIFT / BROW LAMINATION
 

Wil jij een natuurlijk resultaat maar net even wat voller en strakker? Voeg dan de Brow Lift toe aan je behandeling! Dit is een nieuwe trend en wij vinden m geweldig! 

We brengen lotions aan waarmee we de wenkbrauwhaartjes in de perfecte positie brengen. Hierdoor lijken je wenkbrauwen direct voller en strakker. Je kunt je haren dan (schuin) omhoog kammen en met een beetje browgel blijft dit de hele dag zo zitten!

Het resultaat oogt heel natuurlijk en blijft ongeveer 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Deze behandeling is ideaal als je gekrulde, warrige of naar beneden wijzende wenkbrauwhaartjes hebt.

bottom of page