top of page

Over ons

Op 1 januari 2017 opende Kelly Clark de deuren van Brow Bar Almere. Zij had altijd al een passie voor make up & beauty. Daarnaast heeft zij ook een passie voor ondernemen, wat zich resulteerde in de Brow Bar. Door de grote vraag naar behandelingen zijn we na 11 maanden het team gaan uitbreiden. We hebben geweldige browsylisten die alle tips, tricks en technieken tot in de puntjes hebben geleerd. Wij allemaal hebben een enorme passie voor wenkbrauwen en mensen! 

Naast wenkbrauwstyling bieden wij ook PMU aan. Kelly is officieel Phi Brows Artist en heeft daarvoor de benodigde certificaten behaald. De ruimte waarin dit gedaan wordt is goedgekeurd door GGD Flevoland. Ook Tamara zet PMU en is een echte kunstenares! 

Inmiddels zitten wij in een prachtige salon op de markerkant. Waar Kelly ooit alleen met 1 stoeltje begon in een kapsalon zijn we nu een uitgebreide salon en bieden wij naast wenkbrauwen ook andere beauty behandelingen aan. We hebben een nagelstylist, pedicure, kapster en een schoonheidsspecialist in huis!

 

Daarnaast bieden wij cursussen aan zoals All Round Browstyling, Henna Browtycoon, Lash Lifts en Masterclasses. Voor meer info over de cursussen kun je altijd contact met ons opnemen! 

Kom gezellig langs en laat je even lekker verwennen onder het genot van een heerlijke verse bonenkoffie of kop thee! 

Browbar Almere_team_Kelly.JPG

Ons team

bottom of page