top of page

De behandeling die het best bij jou past is:
POWDER BROWS

200A1230а.jpg

Verlang jij naar opstaan met perfecte wenkbrauwen? Houd je van een natuurlijk resultaat en wil je net even die extra touch aan je wenkbrauwen geven zodat ze mooi vol en goed van kleur zijn? Dan is powder brows echt wat voor jou! 

 

Powder Brows zijn semi permanente wenkbrauwen die met een soort tattoo machine geplaatst worden. Het resultaat is bij ons altijd zacht en natuurlijk. De behandeling is vrijwel pijnloos en we nemen je stap voor stap mee in het proces. We bespreken al jouw wensen en doen een uitgebreide intake om te kijken wat het mooist bij jouw gezicht past. 

 

Met deze behandeling heb je altijd de perfecte vorm en ben je in no time ready to go!

 

Stuur ons gerust vrijblijvend een berichtje en/ of stuur wat foto's door, we adviseren je graag! Dit kan door te mailen naar info@browbaralmere.nl of een appje te sturen naar 0630083203. 

Is deze stap nog iets te groot? Probeer dan eerst een waxen + verven/henna behandeling!

Waxen + verven/henna is de perfecte keuze wanneer jouw haren wel een kleurtje kunnen gebruiken. De intense maar natuurlijke kleuring zorgt voor een prachtig resultaat! We kunnen je goed laten zien welke vorm we in jouw wenkbrauw kunnen creëren en bespreken jouw wensen en geven advies wat de mogelijkheden zijn. Zo heb je een idee van hoe Powder Brows eventueel bij jou zouden kunnen worden. 

Je hebt bij Henna tot wel 6 weken plezier van de kleur. Bij normale verf is dat ongeveer tot 4 weken. Daarnaast kan henna (afhankelijk van het huidtype) ook een mooie afdruk op de huid achterlaten waardoor de wenkbrauwen nog voller lijken. 

NATUURLIJKE & VOLLE WENKBRAUWEN

Bij Brow Bar Almere houden we van super natuurlijke wenkbrauwen. We blijven daarom ook zo dicht mogelijk bij de huidige vorm en houden de wenkbrauwen zo vol mogelijk. We bespreken samen hoe intens de kleuring mag zijn. We laten je constant kijken in de spiegel zodat je altijd tevreden de deur uit gaat! 

Direct een afspraak maken? Klik op de knop hieronder, selecteer wenkbrauwen en ga naar waxen + verven of waxen + henna. 

IMG_1646.heic
IMG_8151.heic
IMG_6333.heic

WAT ZIJN POWDER BROWS?

Powder Brows is een techniek waarbij er door middel van een machine met een naaldje super kleine pixels in de huid gepigmenteerd worden. Deze behandeling is semi permanent wat inhoud dat na 1,5 jaar het pigment bijna verdwenen is uit de huid. 

In slechts 2 uur nemen we je mee op een reis naar perfect gevormde wenkbrauwen. Na een persoonlijke intake, precies aftekenen en meten, starten we met bijna pijnloze pigmentatie. Na de behandeling ontvang je alle informatie en instructies voor optimale verzorging en onderhoud van je Powder Brows!

LANGDURIG PLEZIER VAN PRACHTIGE WENKBRAUWEN 

Gemiddeld genomen zijn er ongeveer 2 tot 3 behandelingen nodig om het mooiste resultaat te behalen. Deze bestaan uit het bepalen van de shape en kleur, details en de finishing touch. De meeste klanten hebben een prachtig resultaat na 2 behandelingen. Bij sommige huidtypes wordt het pigment minder goed opgenomen en is een derde behandeling nodig.  

1. SHAPE & SHADE 

Na een uitgebreide intake waarin we al jouw wensen bespreken tekenen we de wenkbrauwen uit. We nemen je helemaal mee in het proces en laten je stap voor stap zien hoe de shape en kleur wordt. 

2. DETAILS 

Na 4-6 weken kom je terug voor de nabehandeling. Hier zien we hoe de wenkbrauw is genezen, hoe de intensiteit is en hoe de kleur is opgenomen in de huid. We gaan tijdens deze behandeling in op alle details zodat je kunt gaan genieten van jouw prachtige Brows. 

3. FINISHING TOUCH

Soms is er nog een derde behandeling nodig. Dit zien we vaak bij een vette huid en een huid met veel poriën. Ook wenkbrauwen die meer intensiteit nodig hebben is een derde behandeling aan re raden. Dit zodat we de lagen kunnen opbouwen en de kleur langdurig mooi blijft. 

4300+
TEVREDEN KLANTEN

DSC04614.JPG

155+
GOOGLE REVIEWS

7+
JAAR ERVARING

IMG_2152.jpg
IMG_2161.jpg
IMG_2159.jpg

EXTRA INFORMATIE 
 

De powder brows worden gezet met een pmu machine. Wij werken met hoogwaardige materialen die goedgekeurd zijn door de GGD en plaatsen de pigmenten in de lederhuid. Met onze speciale techniek creëren we kleine pixels waardoor je een super natuurlijk resultaat krijgt. 

De nazorg is heel belangrijk voor het goed genezen van de wenkbrauwen. Door het pigmenteren creëren we een soort schaafwond op de huid. Deze dient op de juiste manier en hygiënisch verzorgt te worden. Je ontvangt hier de instructies van. 

De eerste dagen na het plaatsen van de Powder brows zullen de wenkbrauwen heel donker lijken en de kleur wat warm. Na ongeveer 5 dagen zullen er korstjes ontstaan op de wenkbrauwen die na 14 dagen ongeveer helemaal verdwenen zijn. Op dat moment zien de wenkbrauwen er heel licht uit! Maar geen zorgen, de kleur komt 2 weken later weer omhoog. Na 6 weken zijn de wenkbrauwen helemaal genezen en kun je indien nodig terug komen voor een nabehandeling. 

BEKIJK ONZE VIDEO'S WAARIN WE DE MEEST GESTELDE VRAGEN BEANTWOORDEN OVER POWDER BROWS! 
 

bottom of page