top of page

De behandeling die het beste bij jou past is:
HENNA BROWS

200A1066а.jpg

Henna Brows is de perfecte keuze wanneer jouw haren wel een kleurtje kunnen gebruiken. De intense maar natuurlijke kleuring zorgt voor een prachtig resultaat!

Henna Brows lijkt op de behandeling waxen + verven. Het verschil met normale verf is, dat henna langer in de haartjes blijft zitten. Je hebt bij Henna tot wel 6 weken plezier van de kleur. Bij normale verf is dat ongeveer tot 4 weken. Daarnaast kan henna (afhankelijk van het huidtype) ook een mooie afdruk op de huid achterlaten waardoor de wenkbrauwen nog voller lijken. 

Direct een afspraak maken? Klik op de knop hieronder, selecteer wenkbrauwen en ga naar het kopje Waxen + Henna! 

NATUURLIJKE & VOLLE WENKBRAUWEN

Bij Brow Bar Almere houden we van super natuurlijke wenkbrauwen. We blijven daarom ook zo dicht mogelijk bij de huidige vorm en houden de wenkbrauwen zo vol mogelijk. We bespreken samen hoe intens de kleuring mag zijn. We laten je constant kijken in de spiegel zodat je altijd tevreden de deur uit gaat!

IMG_1646.heic

1. INTAKE

We bespreken al jouw ervaringen en wensen, kijken naar wat het beste bij jou gezicht past en geven advies. We tekenen de wenkbrauwen helemaal uit en laten je precies zien welke vorm het wordt. Ook bespreken we de kleur die je graag wilt zodat deze nooit te donker of te licht is. (We hebben meerdere kleuren!).

IMG_8151.heic

2. WAX, TWEEZE & HENNA

We halen de haartjes weg met soft wax. Dit is het meest zacht voor je huid. Vervolgens verwijderen we de kleinste haartjes met een pincet. We brengen de henna aan met onze speciale verftechniek en laten deze intrekken totdat we de gewenste kleur hebben. 

IMG_6333.heic

3. FINISHING TOUCH

We brengen altijd een natuurlijk make-upje aan. Hierbij gebruiken we een brow pencil, brow soap of gel en highlighter. Als je het leuk vindt kun je meekijken met het spiegeltje hoe je dit zelf ook gemakkelijk kunt doen. 

4300+
TEVREDEN KLANTEN

DSC04614.JPG

155+
GOOGLE REVIEWS

7+
JAAR ERVARING

BROW LIFT / BROW LAMINATION
 

Wil jij een natuurlijk resultaat maar net even wat voller en strakker? Voeg dan de Brow Lift toe aan je behandeling! Dit is een nieuwe trend en wij vinden m geweldig! 

We brengen lotions aan waarmee we de wenkbrauwhaartjes in de perfecte positie brengen. Hierdoor lijken je wenkbrauwen direct voller en strakker. Je kunt je haren dan (schuin) omhoog kammen en met een beetje browgel blijft dit de hele dag zo zitten!

Het resultaat oogt heel natuurlijk en blijft ongeveer 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Deze behandeling is ideaal als je gekrulde, warrige of naar beneden wijzende wenkbrauwhaartjes hebt.

bottom of page