top of page

Henna brows

Wil je intens strakke wenkbrauwen?  Dan is henna de perfecte keuze voor jou!  De behandeling lijkt op de behandeling waxen + verven. Het verschil met normale verf is, dat henna langer in de haartjes blijft zitten. Je hebt bij Henna tot wel 6 weken plezier van de kleur. Bij normale verf is dat ongeveer tot 4 weken. Daarnaast kan henna (afhankelijk van het huidtype) ook een mooie afdruk op de huid achterlaten waardoor de wenkbrauwen nog voller lijken. 

We reinigen de huid goed zodat de meeste dode huidcellen weg zijn en de henna goed kan hechten. We tekenen de wenkbrauwen strak uit en waxen buiten de lijnen. Vervolgens brengen we de henna aan en deze laten we even intrekken. De henna die we bij deze behandeling gebruiken is intenser, en kan heel mooi donker kleuren indien u dat wenst. Ook voor blonde dames is dit een mooie behandeling, de henna heeft namelijk ook mooie lichte kleuren. 

Indien gewenst knippen we de haartjes een beetje bij, epileren we de overtollige haartjes om de wenkbrauw nog strakker te maken en brengen we tot slot nog een mooie make up aan. We love Henna Brows! 


Deze behandeling duurt 30 minuten

Check hier onze prijslijst.​

bottom of page